Termeni și condiții

Ultima actualizare: 21.11.2021

Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile site-ului netu.ro pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

Termeni folosiți – explicați pe înțelesul tuturor:

Site = pagina web www.netu.ro (și moderatorii săi), cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia.

Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul netu.ro

Anunț = ofertă publică lansată de un Utilizator prin care este prezentat un produs sau un serviciu cu scopul vânzării sau închirierii.

Vânzător = Utilizatorul site-lui netu.ro care oferă spre vânzare si/sau închiriere unul sau mai multe produse și/sau, după caz, servicii.

Cumpărător = Utilizatorul site-ului netu.ro care cumpără unul sau mai multe produse și/sau servicii afișate pe netu.ro

Moderatori = persoanele care verifică un Anunț înaintea sau ulterior publicării acestuia pe site-ul netu.ro

Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare

Acceptarea condițiilor

Folosirea site-ului netu.ro presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului netu.ro, se înțelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea de bunuri sau servicii. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment.

Orice Utilizator care accesează site-ul netu.ro și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Site își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de către Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Autoritățile pot solicita anumite informații care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Descrierea serviciilor oferite

Netu.ro este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri de vânzare sau închiriere sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.

Adăugarea unui anunț

Noi, echipa proiectului netu.ro, ne dorim ca toate Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. Datorită acestui motiv, aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, acestea fiind verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, corecturi. Te rugăm să acorzi atenție și să ții cont de Regulile de postare ale unui Anunț, întrucât ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă aceste reguli.

Pentru a adăuga un Anunț, un Utilizator trebuie să dețină un cont pe site-ul netu.ro și să fie autentificat(ă) în cont, apoi să completeze formularul care se deschide la click pe butonul ”Adaugă anunț”. Te rugăm să completezi date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de Cumpărători sau de utilizatorii care doresc mai multe informații despre produsul sau serviciul oferit de tine. Numărul de telefon completat în contul tău poate fi validat în orice moment, fără nici un cost din partea ta.

Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

Perioada de valabilitate a unui Anunț este de 30 de zile din momentul publicării, cu posibilitatea de a prelungi acest termen și de a reînnoi anunțul tău.

Promovarea unui anunț contra cost

Acest tip de promovare constă în:

*** Afișarea anunțului în topul listei în cadrul categoriei în care a fost adăugat;

*** Evidențierea anunțului cu eticheta Anunț promovat;

*** Includerea anunțului în Galeria cu anunțuri promovate. Anunțul promovat va fi afișat pe una dintre cele 4 poziții disponibile în categoria și localitatea în care a fost adăugat. În cazul în care numărul de anunțuri promovate depășește numărul de poziții disponibile, anunțurile vor fi afișate conform unui algoritm prin care, la fiecare încărcare a paginii, fiecare anunț promovat beneficiază de același număr de afișări;

*** Moderare cu prioritate față de anunțurile adăugate la nivel gratuit.

Metodele de plată disponibile sunt:

Card de debit/credit: acceptăm Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro;

Plata prin transfer bancar.

În cazul în care un anunț promovat, a cărui promovare a început deja, este dezactivat de către Utilizator înainte de expirarea perioadei de promovare sau încalcă Termenii și Condițiile site-ului netu.ro sau este retras de pe site în urma unor raportări primite din partea utilizatorilor site-ului netu.ro, suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi restituită.

Exemplu: Promovarea unui anunț pentru o perioadă de 7 zile

În cazul în care un anunț promovat care se află în ziua a 3-a de afișare ca Promovat este dezactivat de către Utilizator sau încalcă Termenii și condițiile site-ului netu.ro și/sau va primi raportări din partea altor utilizatori ai site-ului, Anunțul va fi retras de pe site, iar contravaloarea celor 2 zile rămase din perioada de promovare nu va fi restituită sub formă de bani și nu va fi încărcată în contul netu.ro, sub formă de credit pe site.

În cazul în care un produs de promovare și-a atins scopul și produsul sau serviciul descris în cadrul anunțului a fost vândut, zilele rămase nu se raportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunț. Asemănător, în cazul în care dezactivezi un anunț pentru care ai ales un produs de promovare, zilele rămase din perioada de promovare nu se raportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunț, iar contravaloarea acestora nu va fi restituită sub formă de bani și nu va fi încărcată în contul netu.ro sub formă de credit pe site.

Anunțurile pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare vor fi afișate pe netu.ro în cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tehnic. În cazul în care un anunț, pentru care un Utilizator a achitat un pachet de promovare, nu poate fi afișat pe Site în 24 de ore după confirmarea plății și moderare, din cauza unor motive tehnice sau oricare alte motive neprevăzute, suma plătită pentru promovare nu se rambursează ci va fi încărcată în contul netu.ro. De asemenea, dacă un anunț, pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare, nu este afișat corespunzător pe netu.ro din cauza unor motive tehnice, suma plătită de către utilizator nu va fi rambursată, ci va fi încărcată în contul netu.ro, sau vom ajusta perioada de promovare corespunzător cu situația neprevăzută apărută, astfel încât să nu existe inadvertențe între serviciul plătit și durata de afișare a anunțului promovat.

Adăugarea la ”Anunțuri salvate

Un utilizator poate salva unul sau mai multe anunțuri în contul său, în lista Anunțuri salvate. Vânzătorul al cărui produs/imobil/ofertă de muncă a fost salvat ca Favorit de către un posibil Cumpărător, va fi notificat și va avea posibilitatea de a contacta Cumpărătorul strict prin intermediul mesageriei site-ului netu.ro (fără a afișa adresa de e-mail sau numărul de telefon al Cumpărătorului).

Dreptul de autor

Întregul conținut al paginii netu.ro, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, inclusiv Anunțul în forma publicată pe site pentru care Vânzătorul cedează dreptul de utilizare, neexclusiv, în favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informații aparțin Site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia. Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe netu.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

Prin publicarea unui anunț pe site-ul netu.ro tu afirmi, garantezi și susții că deții toate drepturile de autor pentru imagini, text și conținut și nu încalci dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Tu ești singurul răspunzător pentru tot ceea ce postezi și de consecința publicării unui Anunț.

Publicând anunțul pe site-ul netu.ro accepți să acorzi către Furnizor o licență cu titlu gratuit, nelimitată în timp și irevocabilă prin care transmiți către Site toate drepturile asupra materialului postat. De asemenea, ești de acord ca Anunțurile publicate pe site-ul netu.ro pot fi puse la dispoziția publicului de către Furnizor pe toate și oricare dintre platformele sale on-line și prin oricare alte mijloace, precum: televiziune, radio, bannere, Internet, panouri publicitare sau comunicate de presă.

Limitarea răspunderii

Ne străduim să îți oferim cel mai bun serviciu, dar nu îți putem promite că va fi perfect, drept urmare nu îți putem oferi nici o garanție că site-ul netu.ro va fi disponibil neîntrerupt sau fără erori. În ceea ce privește materialele pe care le postezi pe netu.ro, îți reamintim că tu ești direct răspunzător de conținutul și veridicitatea acestora. Furnizorul, site-ul netu.ro și/sau moderatorii săi nu garantează în nici un fel pentru disponibilitatea, calitatea sau cantitatea (sau oricare alte aspecte) produselor sau serviciilor care fac obiectul Anunțurilor și nu își asumă nici un fel de răspundere pentru veridicitatea Anunțurilor afișate pe netu.ro. În niciun caz Furnizorul, site-ul netu.ro și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecințele ce rezultă din lipsa de acuratețe a conținutului, erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute în urma folosirii oricărui conținut postat, transmis prin e-mail sau oricum altfel făcut disponibil prin Site. De asemenea, Furnizorul, site-ul netu.ro și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru activitățile cu aparență nelegală desfășurate de către Utilizatori, în special pentru furnizarea de conținut sau date eronate în ceea ce privește produsul sau serviciul ce face obiectul unui Anunț și/sau conținutul conversațiilor desfășurate prin intermediul sistemului de mesagerie de pe Site.

În cazul unui conflict, te rugăm sa ne contactezi și vom căuta o rezolvare amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare. În cazul agravării conflictului și dacă rezolvarea amiabilă a eșuat, va fi necesar să apelăm la instanțele judecătorești competente.

Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul netu.ro

Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, fie la cumpărături, fie că are ceva de vânzare sau închiriere, Moderatorii site-ului netu.ro vor înlătura anunțurile false, incomplete sau incorecte, așadar, aprobarea/publicarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu ci înainte și/sau după publicarea pe site. Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul netu.ro pe care te rugăm să le ai în vedere.

Deși poți vinde aproape orice pe netu.ro, și credem în “a doua șansă”, există totuși câteva produse pe care nu le poți vinde aici. Uite despre ce e vorba:

*** Țigări, țigarete, țigări de foi, tutun, droguri de orice fel;

*** Arme și muniții letale conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, inclusiv arme neletale de autoapărare ce pot cauza rănirea, arme cu tranchilizante, arme de asomare, arme cu bile sau cu aer comprimat, dispozitivele pentru șocuri electrice și produse conexe conform Legii 61/1991 ;

*** Materiale explozibile sau pirotehnice conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, precum și alte obiecte periculoase pentru sănătate;

*** Medicamente, produse medicale și farmaceutice (pentru oameni sau animale), sânge, organe umane, afrodisiace, suplimente nutriționale, steroizi, proteine, suplimente pentru sportivi, produse pentru slăbit, precum și oricare alte bunuri care pot fi periculoase pentru sănătatea și viața umană;

*** Bunuri ce se află în afara țării (de exemplu: autoturisme, utilaje agricole, imobile);

*** Obiecte obținute prin furt, înșelăciune sau alte tipuri de infracțiuni;

*** Animale pe cale de dispariție, protejate de Legea nr. 69/1994 pentru aderarea României la Convenția privind comerțul internațional cu specii sălbatice de faună și floră pe cale de dispariție, adoptată la Washington la 3 martie 1973. Poți găsi în Anexa I, II și III lista speciilor protejate;

*** Porci vii, carne și produse din carne datorită evoluției Pestei Porcine Africane, având în vedere că la baza răspândirii acesteia în România a contribuit activitatea de comerț online cu porci vii.

In contextul intensificării activităților de comerț electronic și având in vedere prevederile legislative aferente de la nivel european și național, respectiv ale Directivei 31/2000 privind anumite aspecte juridice ale serviciilor societății informaționale, în special ale comerțului electronic, pe piața internă (directiva privind comerțul electronic) și cele specifice din domeniu sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor și anume, ale Regulamentutui CE nr.178/2002 de stabilire a principiilor și a cerințelor generale ale legislației alimentare, de instituire a Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară și de stabilire a procedurilor în domeniul si siguranței produselor alimentare și ale Regutamentutui UE nr. 675/2017 privind controalele oficiale și alte activități oficiale efectuate pentru a asigura aplicarea legislalției privind alimentele, furajele, a normelor privind sănătatea și bunăstarea animalelor, sănătatea plantelor și produsele de protecție a plantelor, respectiv Ordonanța Guvernutui nr. 42/2004 privind organizarea activității sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor, aprobată de Legea 215/2004, este necesar ca toți operatorii care comercializează online animate vii și produse alimentare, (persoane fizice sau juridice),
să respecte cerințele legislative aplicabil in aceste domenii.
De asemenea, in conformitate cu prevederile Ordinului președintelui ANSVSA nr. 111/2008 privind aprobarea Normei sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind procedura de înregistrare sanitar veterinară și pentru siguranța alimentelor a activităților de obținere și de vânzare directa și/sau cu amănuntul a produselor alimentare de origine animală sau non animală, precum și a activităților de producție, procesare, depozitare, transport și comercializare a produselor alimentare de origine non-animală, cu modificările și completările ulterioare, este necesar ca unitățile de vânzare prin internet să fie înregistrate sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor și să dețină documentuI de înregistrare sanitar veterinară și pentru siguranța alimentelor eliberat de către Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor județului sau a municipiului București pe raza căreia operatoruI își desfășoară activitatea.
Pentru aceste situații, atât unitățile care comercializează online cât și platformele prin care sunt comercializate, sunt operatori în domeniul alimentar iar administratorii platformelor online trebuie să se asigure că toți cei care beneficiază de spațiul alocat pentru promovarea produselor alimentare sunt înregistrați ca operatori în domeniul alimentar și respectă cerințele legislației de mai sus.

*** Animale de companie (în special câini din rasele Pit Bull, Boerbull, Bandog și metișii lor) a căror comercializare încalcă legislația română și europeană în acest domeniu;

*** Untură de bursuc, untură de urs, venin de viperă, cafea verde, cafea cu ganoderma, ciupercă tibetană, kefir, kombucha;

*** Muzică, filme, software sau alte bunuri care încalcă drepturile de autor și proprietate intelectuală, produse cu marcă înregistrată la nivelul Uniunii Europene;

*** Produse marca ”popsocket” sau ”popsockets” indiferent de context, sau copii ale acestui tip de produs, chiar dacă au o altă denumire. Nu vor fi acceptate nici exprimări de genul „produs tip/asemănător cu popsocket”

*** Dispozitive spion pentru calculator/laptop, căști și alte gadget-uri de copiat, dispozitive pentru bruiaj închideri auto (jammer);

*** Acte auto, serii șasiu, plăcuțe de înmatriculare, motorină, abonamente Metrorex;

*** Surse de lumină LED sau cu descărcare în gaz care emulează surse de lumină cu filament de diferite categorii internaționale. Acest tip de produse nu pot fi comercializate, întrucât nu respectă prevederile cerințelor Regulamentului 10 CEE-ONU privind compatibilitatea electromagnetică, care prevede că sursele de lumină NU trebuie să fie interschimbabile din punct de vedere mecanic, atât timp cât diferă modul de generare a fasciculului luminos. Exemplu: LED H1, LED H3, LED H4, LED H7, LED H11.

*** Servicii de ghicitoare, tarot, clarvăzătoare, magie albă sau alte servicii asemănătoare;

*** Servicii de camătă, amanet, credite sau alte activități similare;

*** Servicii de deblocare iCloud;

*** Servicii de anulare/ eliminare /rezolvare filtru particule, DFP, FAP, EGR, SCR, DTC, O2, ADBLUE („anulare FAP” sau „rezolvare DFP” sau „ADBLUE OFF” etc.).;

*** Oferte de luare în spațiu pentru viză de flotant sau pentru eliberarea C.I.;

*** Lucrări de diplomă/licență sau ajutor în scrierea unei lucrări de diplomă/licență;

*** Jocuri de noroc, tranzacții virtuale, conturi pentru jocuri de noroc, invitații Filelist;

*** Dispozitive spion pentru calculator/laptop, căști și alte gadget-uri de copiat, dispozitive pentru bruiaj închideri auto (jammer);

*** Acte auto, serii șasiu, plăcuțe de înmatriculare, motorină, abonamente Metrorex;

***Orice alt produs sau activitate ilegală.

Această listă va fi permanent actualizată, drept urmare, te rugăm să o consulți înainte de a publica un anunț, pentru a evita situația neplăcută în care anunțul îți va fi respins.

Pe lângă lista produselor și serviciilor interzise, avem și câteva reguli de bună conduită pe care te rugăm să le iei în considerare:

*** Te rugăm să publici anunțuri în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător;

*** Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru același produs sau serviciu. Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase de pe Site. Dacă vinzi produse sau servicii ca un întreg sau la pachet, te rugăm să menționezi acest lucru în descriere;

*** Un Anunț este valabil pentru un singur produs sau serviciu. Te rugăm să publici mai multe anunțuri dacă oferi spre vânzare mai multe produse sau servicii;

*** Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostări lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Dezactivate;

*** Anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România cât și în județele vecine, de aceea nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe;

*** Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc) sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate;

*** Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului netu.ro. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.), adrese de e-mail, link-uri sau semne de punctuație consecutive, inutile;

Pentru anunțurile din categoria Imobiliare este obligatoriu ca titlul să conțină tipul imobilului, numărul de camere și zona (pentru Apartamente, Garsoniere, Case, Spații comerciale) și suprafața în cazul Terenurilor.

Pentru anunțurile din categoria Auto-Moto este obligatoriu ca titlul să conțină marca și modelul vehiculului.

Pentru anunțurile din categoria Locuri de muncă este obligatoriu ca titlul să conțină tipul locului de muncă oferit.

*** Te rugăm să publici anunțuri care pot fi încadrate în categoriile site-ului. Acceptăm doar Anunțuri prin care vinzi/închiriezi un produs, serviciu ori imobil, nu și anunțurile de tip Cerere;

*** Te rugăm să nu adaugi anunțuri umanitare, anunțuri prin care se denunță diverse furturi/ găsiri de obiecte pierdute ori animale, sau anunțuri prin care se fac reclame unor bloguri/rețele de socializare/site-uri care au nevoie de trafic, întrucât acestea nu vor fi acceptate;

*** Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului netu.ro au dreptul de a le șterge;

*** Anunțurile prin care utilizatorii site-ului netu.ro s-ar putea simți discriminați pe critreriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate;

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat;

*** Dacă un Anunț este modificat și produsul sau serviciul din cadrul Anunțului a fost înlocuit, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificările încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către moderatorii site-ului netu.ro, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior;

*** Serviciile oferite trebuie să respecte legile și reglementările aplicabile din România.

Reguli referitoare la imagini

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat;

*** Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a produsului sau imobilului comercializat;

*** Imaginile care nu au legătură cu produsul/imobilul/serviciul comercializat vor fi șterse de către moderatorii site-ului netu.ro;

*** Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri concurente vor fi șterse de către moderatorii netu.ro;

*** Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

Eligibilitatea, înregistrarea și anularea

Site-ul netu.ro este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.

Crearea unui cont pe site-ul netu.ro poate fi făcută fie prin înregistrarea cu contul Facebook, Google sau folosind adresa de e-mail și o parolă. Prin înregistrare, Utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul netu.ro trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail.

Datele de autentificare sunt confidențiale. Îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să îți alegi o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui.

În cazul în care, din diverse motive, dorești să renunți la contul tău gratuit pe site-ul netu.ro, trimite-ne un e-mail pe adresa contact@netu.ro și îți vom dezactiva contul, iar toate anunțurile tale vor fi retrase de pe Site. După dezactivarea contului, putem păstra pentru o perioadă de 12 luni informații referitoare la conținutul publicat de tine. În acest caz, conform politicii de confidențialitate și a protecției datelor cu caracter personal, Site-ul poate furniza detalii referitoare la un Anunț (indiferent de natura lor) numai organelor competente, în urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.

După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site-ul netu.ro.

Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice Anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod, sau care primește raportări din partea utilizatorilor site-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului netu.ro.